basga Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 jak chce jeść to niech robi skoro mnie nie ma. :mrgreen: Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Dobrze mówisz Basiu 🙂 ale to znaczy, że Twój mąż umie gotować, bo wiem że w większości to są tacy mężowie (oczywiście nie obrażając nikogo), że nawet wodę przypalą :mrgreen: Cytuj
asienka19873 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Hehe wiem coś o tym... :) lub popatrzy sie przy wyciąganiu pizzy z piekarnika :) U mnie dziś serowo-porowa zupa Cytuj
Libercio Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Wyszło mi oto zdjęcie [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Klopsiki w sosie pomidorowym z makaronem :) Cytuj
basga Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 I właśnie mój raczej należy do grupy przypalających wodę :mrgreen: ale dobry instruktaż troche pomaga.A dziś u mnie schabowy,ziemniaki i mizeria. Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Karkówka pieczona,ziemniaki,surówka z białej gotowanej kapusty :) Cytuj
basga Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 zupa porowa z mięsem mielonym-na dwa dni. Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja dzisiaj byłam na obiedzie u moich rodziców :) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Libercio apetycznie wygląda ta Twoja propozycja 🙂 Faktycznie Basiu instruktaż robi swoje, ale jaki długi musi być i ile razy powtarzany :mrgreen: U nas zupa jarzynowa i pierogi ruskie Cytuj
figiel Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 zupa (jeszcze nie wiem jaka ) i kopytka z serem Cytuj
AnnaK Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 U mnie na szybko - przecierana kartoflanka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.