asienka19873 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Kotlet z piersi z kurczaka, ziemniaczki i sałatka z buraczków Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zupa klopsikowa kwaskowa i ziemniaczki okraszone cebulką skarmelizowaną :) Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Kotleciki mielone, ziemniaczki i surówka z czerwonej kapusty Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Pierogi ruskie okraszone podsmażonym boczkiem :) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Drugie danie z wczoraj i jeszcze zalewajka ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Gulasz z serduszek indyczych,kasza pęczak i surówka z kapusty kiszonej i pora :) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Żurek ze swojską kiełbaską, schab w cebuli, kluski i sałatka z kapusty Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kotlety sojowe panierowane,ziemniaki i ogórki w curry :) Cytuj
Basia K Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Około południa zjedliśmy żurek z ziemniakami i kiełbasą. A teraz upiekłam pizzę. Wykorzystałam fakt,że przy pieczeniu pierników mocno nagrzała mi się kuchnia i ciasto na pizzę pięknie i szybko wyrosło ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Skrzydełka i ziemniaki gotowane na parze w szybkowarze i plasterki ogórków w curry :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi