figiel Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kaszka manna z jagodami - nie mamy apetytu na nic , bo leżymy plackiem z gorączką :( Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Pomidorowa z ryżem i kawałkami wołowego mięsa + marchewka i pietruszka (korzeń i natka) Ojej Figielku... :neutral: zdrówka życzę! Obok mnie też wszyscy chorują, w przychodni kolejki straszne... Cytuj
AnnaK Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Polędwiczka w mięsno grzybowej otoczce, buraczki, ziemniaki i kompot. Cytuj
figiel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Rosół z swoim makaronem , zrazy , buraczki , ziemniaki , kompot czeresniowy... dopiero wracają nam zmysly smku i węchu :) i powoli apetyt . Dorotko dzięki !! i wzajemnie . Tu tez masa osób choruje . W przychodni wprowadzili jakies numerki , których już z rana brakuje :( Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 U nas też rosół z makaronem, ziemniaczki z koperkiem, pieczeń wołowa w sosie, buraczki i papryka konserwowa No to super Figielku, że wracasz do zdrowia :) Ja też się jakoś trzymam, dzisiaj do talerza z makaronem i rosołem dodałam sobie drobno pokrojony ząbek czosnku... Cytuj
asienka19873 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 U mnie dziś pierogi z mięsem Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 U nas to co wczoraj, ale zamiast buraczków surówka z jabłuszka ;) Cytuj
figiel Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 I u mnie to samo co w niedziele :) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Żurek z wędzonym boczkiem i pierogi ruskie Cytuj
asienka19873 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ziemniaki, gotowane różyczki brokuła z sosem holenderskim i smażone filety ryby...mmmmmmniam :) Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wygląda bardzo apetycznie to danie Asieńko, mniam :D U nas kasza jęczmienna, gulasz wołowy i sałatka ze słoika (własnej roboty) i żurek z wczoraj ;) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 A dziękuję . Proste i smaczne a nawet zdrowe :) hihi Dziś będą znów pierogi, trzeba dojeść :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Makaron z sosem pomidorowym z mozzarellą Cytuj
figiel Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zupa ogórkowa i pierogi z serem i wiśniami . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi