figiel Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Śledź w śmietanie z ogórkiem i cebulką , ziemnaiki w mundurkach . Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zupa fasolowa i kotlety z ryżu + surówka z włoskiej kapusty Cytuj
figiel Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Rosół ze swojskim makaronem . Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja dzisiaj robię rosół ze swojskim makaronem,filety kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami,ziemniaki i surówka :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kebabiki, ziemniaki i surówka. Cytuj
Kasia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam;) Od jakiegoś czasu czytuje to forum i w końcu postanowiłam do Was dołączyć. Kupiłam ostatnio wspaniąłą książkę kulinarną z bardzo łatwymi, zdrowymi, a zarazem ciekawymi potrawami (DIETA I MIŁOŚĆ) i własnie dziś bede robić zupę ogórkową, a na drugie danie klopsiki z warzywami :) Mmmm;) Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witaj w smacznym gronie :) no to fajnie, a jeśli przetestujesz jakiś fajny przepis to możesz się nim z nami tutaj podzielić, chętnie go wypróbujemy, pozdrawiam :) U nas rosół z makaronem, ziemniaczki, surówka z kapusty, duszona marchewka i gulasz wołowy Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Pomidorowa i uszka z mięsem - pycha! Cytuj
asienka19873 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Pieczone udka z królika, kluski ziemniaczane i zielona sałata z górkiem Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Żołądki drobiowe duszone z cebulką,ryż i kapusta sznurowana :) Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 U nas dzisiaj kapuśniak, kotlety mielone w pieczarkowym sosie, kasza i kapusta ze słoika ;) Cytuj
figiel Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Byłam w mieście i nie miałam czasu na obiad. Kupiłam kurczaka z rożna , do tego bułeczka i sałatka z kapusty ze słoika . Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Figielku, to też pyszne jedzenie :) U nas zupa gulaszowa krem, ziemniaki z koperkiem, kotlety, sos i cukinia z marchewką ze słoika... własnej produkcji ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi