Dorota Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Rozgrzewający rosół z kuraka z makaronem, dla mnie z dużą ilością czosnku ;) Cytuj
figiel Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Potrawka z kury z sosem z dużą ilością agrestu , ryż .. ..mniam :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 O! ciekawe połączenie Figielku z tym agrestem, do kurczaka dodajesz przesmażony agrest, tak? jak to smakuje, sos jest kwaśny czy raczej słodki? :blush: Cytuj
figiel Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 ... To jest ten sos . Ja go robię trochę prościej - śmietana -żółtka , mąka, razem wymieszane , dodawany gorący rosół , doprawioany cytryną i cukrem . Dodaję agrest ze słoika w soku własnym , cały , nie przesmażano i sok wlewam też .Sos jest słodko-kwaśny . Polewam nim obficie ryż :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Ślicznie dziękuję Ci Figielku za szybką odpowiedź :wub: , brzmi pysznie ten sos - mniam :biggrin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Udka kurczaka pieczone w kombiwarze,ziemniaki,surówka z kapusty pekińskiej i kompot ze śliwek :) Cytuj
Rudolf Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Muffinki z czekoladą oraz zapiekanki z serem. Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Duża ilość zupy jarzynowej na rosole - pycha 🙂 Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Pierogi z mięsem i kapusta zasmażana :) Cytuj
figiel Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Dzisiaj kurczak z rożna , smazone ziemniaki , sałatka z kapusty , kompot z gruszek . Cytuj
Rudolf Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Schab pieczony, kopytka z sosem grzybowym, buraczki i na deser śmietanowiec. Cytuj
figiel Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Rosół z makaronem , ziemniaki ,sos , klopsiki z serem , surówka z marchwi , selera i jabłka , kompot czereśniowy . Cytuj
Rudolf Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Panierowane piersi z kurczaka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.