Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O! ciekawe połączenie Figielku z tym agrestem, do kurczaka dodajesz przesmażony agrest, tak? jak to smakuje, sos jest kwaśny czy raczej słodki?  :blush:

Opublikowano

...

 

To jest ten sos . Ja go robię trochę prościej - śmietana -żółtka , mąka, razem wymieszane , dodawany gorący rosół , doprawioany cytryną i cukrem . Dodaję agrest ze słoika w soku własnym , cały , nie przesmażano i sok wlewam też .Sos jest słodko-kwaśny .

Polewam nim obficie ryż :biggrin: 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.