Dorunia Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nototenia duszona w sosie śmietanowym,porach i marchewce,ryż :) Cytuj
Libercio Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udka z kurczaka z bułką tartą i kaszą pęczak Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Żeberka w sosie śliwkowym,kasza pęczak i sałata lodowa z czosnkiem :) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ziemniaki, gulasz wołowy, buraczki i czerwona kapusta ze słoika Cytuj
LewTolstoj Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pieczarkowa krem z makaronem nitki - pychotka ;-) oooo.. inspirujące.. dziś tylko pancakesy.. mało... Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 :biggrin: dzięki i polecam bo pycha 🙂 Ja dzisiaj mam wolne od gotowania, bo wybieramy się na urodzinowy obiad - hura! :grin: Cytuj
figiel Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Pomodorowa i nalesniki z bananami . Cytuj
LewTolstoj Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ja tez dziś wolne!! :) udajemy sie do dużego sklepu gdzie ponoć serwują klopsy z koniną... ;) zjeść.. ? ;) Cytuj
LewTolstoj Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 :biggrin: dzięki i polecam bo pycha 🙂 Ja dzisiaj mam wolne od gotowania, bo wybieramy się na urodzinowy obiad - hura! :grin: aaa... i wszystkiego najlepszego dlaaa..? Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Pierogi ze szpinakiem :) Cytuj
basga Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 bigos z młodej kapusty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi