Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie nie ma jak u mamy, i u rodziców ;)

 

Krokiety mmm - też lubię, ale rzeczywiście trzeba się przy nich napracować, smażyć i jeszcze raz smażyć... 

Opublikowano

🙂

 

U nas dzisiaj wczorajsza zupka, pieczone udka z kurczaka, ryż i surówka z pekinki, bo jeszcze mi zostało połowę kapustki i coś tam do niej dodam ;)

Opublikowano

Sól, pieprz i papryka słodka, można dać trochę ostrej lub pieprzu cayenne by zrównoważyć smak. Pierś najpierw obtaczam w mące z solą i pieprzem potem w jajku z tymi samymi przyprawami, potem w wiórki i na patelnie.

Opublikowano

A to ja jeszcze nie smażyłam w sezamie i płatkach kukurydzianych (i nie mogę zapamiętać czy te płatki się łamie czy panieruje w takich całych, ale czy to nie będzie opadać? i czy dodaje się tam jakieś przyprawy też?), ale w wiórkach już smażyłam kurczaczka i polecam, bo pycha ;) 

 

Dzisiaj u nas drugie danie z wczoraj, a na pierwsze uszka i barszczyk będzie :) 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.