marysi_co Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 i nie mogę zapamiętać czy te płatki się łamie czy panieruje w takich całych, ale czy to nie będzie opadać? i czy dodaje się tam jakieś przyprawy też? Ja dodaję tylko pieprz i sól i kruszę płatki - wtedy się łatwiej panieruje. No i oczywiście wcześniej kurczaka obtaczam w jajku. Polecam - ten sposób też jest pyszny! Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dziękuję bardzo, skuszę się na pewno :) Cytuj
Rudolf Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Pizze na cieście naleśnikowym, zupe fasolowa oraz tosty. Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Żurek z jajkiem i kiełbaską oraz zapiekanka makaronowa z suszonymi grzybami :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ja mieszam wiórki z tartą bułką. Sama kopra jest za tłusta. Dziś jedliśmy krokiety z mięsem i czerwony barszczyk na popijkę. Cytuj
Rudolf Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Mole z kurczaka, niestety wyszło niedobre i zadowoliłem się pasztecikami. Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Makaron z sosem pomidorowym :) Cytuj
Rudolf Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Jajecznica z chorizo, cebula, papryka. Robiłem jeszcze kurczaka w sosie sojowym z cebulka dla mojej dziewczyny ale mi osobiście nie smakuje więc nie jadłem. Cytuj
marysi_co Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Dziś niedziela więc będzie dwudaniowo - zupa krem z brokułów oraz kurczak z pieczarkami i serem z puree ziemniaczenym Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Wczorajszy rosołek z makaronem, ziemniaczki, smażony karp (miałam jeszcze zamrożony od Świąt) i buraczki do tego - zaraz zabieram się za smażenie - mniam :) Cytuj
basga Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 u mnie pomidorowa na wczorajszym rosołku. Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 U nas drugie danie z wczoraj ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi