Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i nie mogę zapamiętać czy te płatki się łamie czy panieruje w takich całych, ale czy to nie będzie opadać? i czy dodaje się tam jakieś przyprawy też?

 

Ja dodaję tylko pieprz i sól i kruszę płatki - wtedy się łatwiej panieruje. No i oczywiście wcześniej kurczaka obtaczam w jajku. Polecam - ten sposób też jest pyszny!

Opublikowano

Ja mieszam wiórki z tartą bułką. Sama kopra jest za tłusta.

 

Dziś jedliśmy krokiety z mięsem i czerwony barszczyk na popijkę.

Opublikowano

Wczorajszy rosołek z makaronem, ziemniaczki, smażony karp (miałam jeszcze zamrożony od Świąt) i buraczki do tego - zaraz zabieram się za smażenie - mniam :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.