Dorota Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Penne z szynką w sosie śmietankowym - szybko się je robi, ale jeszcze szybciej znika :mrgreen: Cytuj
marysi_co Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 O, z pewnością! Sama jeszcze na to nie wpadłam ale chyba mam już obiad na jutro :cool: Cytuj
minia51 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Zupa szczawiowa z własnych zapasów z jajkiem, gołąbki Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Polecam, bo pycha! Miniu pyszny obiad miałaś wczoraj, wszystko to co lubię, a dawno już nie jadałam... mniam 🙂 U nas dzisiaj będą uszka (mam zamrożone) i czerwony barszcz :) Cytuj
marysi_co Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 A ja miałam dziś pierogi ruskie - domowej roboty, aczkolwiek zamrożone z przysmażoną cebulką Cytuj
asienka19873 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Pieczone ziemniaki z patelni, jajka sadzone i warzywa gotowane z sosem holenderskim ...:) mmmniam Cytuj
basga Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Nagotowałam łazanek na 3 dni. Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Żeberka duszone,ziemniaki i buraczki czerwone zasmażane z jabłkiem :) Cytuj
minia51 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Dorotko. uszka z czerwonym barszczem , to moja ulubiona potrawa. Jak mam uszek za dużo, to na kolację rumienię je na patelni i tak zjadamy. Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 O! też dobry pomysł Miniu - dziękuję :D Brzmi to smakowicie :) U nas dzisiaj będą racuchy drożdżowe i zupa ziemniaczana z dodatkiem suszonych grzybków, które właśnie się moczą ;) Cytuj
Rudolf Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Gulasz z chorizo i kurczakiem. Cytuj
basga Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 dorsz z rękawa,ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Barszcz ukraiński, karczek z żurawiną w śmietanie (z przepisu Basi K - przepyszny), w niedziele podawałam z ryżem, a dzisiaj z ziemniaczkami, do tego kiszone ogórki - mniam :) Cytuj
basga Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 żeberka w kapuście i ziemniaki,na deser sernik-zebra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi