amelia1 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 U mnie dziś będą roladki schabowe polane sosem chrzanowym który podała Ina, ziemniaczki i surówka. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ziemniaczki, kotlety z karczku i kapustka Cytuj
Justyna.K Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 MONISIAale nam sypiesz "grypsami" :razz: ja to pojęcia nie mam co to jest ten gzik??? :razz: Aha już przeczytałam ja chyba stronę zjadłam ;) a ja dziś idę na obiad do teściowej a ona serwuje łososia a z czym to niewiem :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Kotlety z filetów - piersi kurczaka, ziemniaki i surówka z czerwonej kapusty z jabłkami. Cytuj
basga Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 mieszanka chinska+filet z kurczaka+ryż. Cytuj
redcherry Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 rosołek, kurczak pieczony na butelce przepis z forum i suróweczka z pekińskiej Cytuj
Justyna.K Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 mielone w sosie pomidorowy + kartofelki Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Gulasz z mięsa drobiowego+ryż+buraczki czerwone :razz: Cytuj
basga Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 zupka szczawiowa z jajkiem i kiełbaską. Cytuj
Marra Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 zupa brokułowa + sos koperkowy z jajkiem, ziemniaczkami i kefirem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi