Dorunia Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Dzisiaj będzie botwinka na mięsku drobiowym i osobno ziemniaczki posypane koperkiem,a na deser lody czekoladowe ;) Cytuj
iwona30 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 U mnie zupa pomidorowa, ziemniaczki podsmażone do tego patisony panierowane z surówką z marchewki. Oj jak mi się nie chce nic robić, a co dopiero mówić o gotowaniu no ale cóż jak trzeba to trzeba. Cytuj
renigliwice Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 U mnie botwinka i cukinia w plastrach smażona na patelni. Cytuj
Knife_Girl Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Dziś pastę rzymską zrobię ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Obiad u moich rodziców - delikatny krupnik, ziemniaczki ze szczypiorkiem, kotlety z filetu kurczaka, kiszone ogórki, sałatka z ogórków, duszona kiszona kapustka i kompot z jabłek Cytuj
iwona30 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Dorunia a cóż to za zupa katalońska? tak ciekawie się nazywa. U mnie dzisiaj zupa jarzynowa na drugie ziemniaki z eskalopem do tego mizeria. Cytuj
apsik Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja dzisiaj przyrządziłam ,,duży,, obiad,właściwie pierwszy w tym tygodniu -tak to jesteśmy na suchym prowiancie od niedzieli-wszystko przez pracę w polu. Był rosołek z makaronem,na drugie danie ziemniaczki,kurczaczek,placuszki z piersi kurczaka z serem żółtym,mizeria. tylko jeść się nie chce bo strasznie gorąco. ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Dorunia a cóż to za zupa katalońska? tak ciekawie się nazywa. U mnie dzisiaj zupa jarzynowa na drugie ziemniaki z eskalopem do tego mizeria. Iwonko ta zupa jest bardzo smaczna...przepis podałam na forum TUTAJ masz link do niego. Pozdrawiam ;) Cytuj
Knife_Girl Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Pasta z krewetkami dziś ;) A na deser rogaliki z przepisu Jolci. Mniam ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zupka chińska (z torebki) ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ziemniaki, pieczony brzuszek i mizeria Cytuj
wiola344 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 ;) Wczoraj były placki ziemniaczane ,a dziś kiełbaska w panierce z ziemniaczkami i mizeria ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi