niuniaczek Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zrobiłam (w nocy) takie pasztecicki drozdżowe z nadzieniem z kapusty i pieczarek, do tego barszcz czerwony. Z pozostałego farszu zrobiłam krokiety. Teraz zamrozę i będę miała gotowca. Cytuj
basga Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Rybka smażona,ziemniaki i kiszona kapusta. Cytuj
figiel Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zupa z gruszek ,ziemniaki tłuczone z jajkiem Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Rybka smażona, ziemniaczki, buraczki i sałatka z kapusty pekińskiej Cytuj
Klosewik Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 makaron świderki z sosem mięsno - pomidorowym Cytuj
basga Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 MAKARON Z SOSEM GRZYBOWYM! ;) :grin: ;) i POMIDOROWA. Cytuj
apsik Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ja z synami placki kefirowe a mąż pomidory ze śmietaną. Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Grochówka, ryż, klopsiki, sos pomidorowy i surówka z kapusty kiszonej Cytuj
justhi Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Spagetti z sosem bolońskim (z marchewki, pora i świeżych pomidorów). Mniam, jak ja lubię wszystkie "kluchy" Cytuj
biedroneczka Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Wczoraj z powodu braku czasu hamburgery, a dziś golonka gotowana z kapustą Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Dzisiaj na obiadek było leczo i bułeczki :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Dziś było wielkie grillowanie ;) skrzydełka, pałki i chlebek z masełkiem czosnkowym :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Dzisiaj będzie rosołek ze swojskim makaronem i kotlet schabowy drobiowy+ziemniaki+surówka :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi