Dorota Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Na obiedzie u rodziców: grochówka, szałot, kotlet z kurczaka, buraczki i duszona kiszona kapustka Cytuj
ala291 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 ziemniaczki, kebab, buraczki (z dzialki,robione wlasnorecznie) i maslaneczka :P Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Pierożki z kapustką i grzybkami,a do popicia barszczyk czerwony :P Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Smażona rybka, ziemniaczki i ogórek konserwowy Cytuj
Wiolka Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Dziś królowała zupa ogórkowa . :P Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Rosół z makaronem, kasza jęczmienna, duszona wołowinka i czerwona kapusta Cytuj
ala291 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 kasza gryczana, gulasz, ogoreczek kiszony, kompot :P a na jutro, juz przygotowana jest grochowka :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 U mnie na obiedzie ziemniaki, mielone sałatka z kapusty i buraczków oraz rosołek Cytuj
apsik Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja coś dzisiaj nie mam nastroju do gotowania,mam rosół od wczoraj więc ugotuję ryż do zupy a na drugie może placki kefirowe. Coś mam dziś doła...nawet kawa nie postawiła mnie na nogi. Cytuj
batirek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Widzisz Apsik,myślałam,że to tylko ja dziś poruszam się jak słoń,wróciłam dziś wcześniej do domu,ale to nie zmieniło faktu,że jeszcze nie zmobilizowałam swoich sił,trzecia kawa,też pewnie nie zadziała,więc obiad musi być byle jaki,może jutro będzie lepiej,a teraz zwalmy to na pogodę,pozdrowionka Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Żurek na białej kiełbasce :P Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 U nas to samo co wczoraj :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi