Dorunia Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zupa szczawiowa i osobno ziemniaki :P Cytuj
apsik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 fasolka po bretońsku i krupnik Cytuj
minia51 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Barszczyk czerwony z uszkami, Udka z kurczaka, marchewka tarta, ziemniaki. Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Żurek z boczkiem i jajkiem - dzisiaj i jutro :P Cytuj
marzycielka Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 drożdżówki z marmoladą z przepisu Halinki. Cytuj
batirek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 zupka szczawiowa z jajkiem,makaron z sosem bolońskim z kurczakiem,kompot Cytuj
basga Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Z braku czasu szczawiowa z jajkiem. Doruniu-marchewka na krótko? :-( A co to takiego? Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Basiu jak tak nazywam marchewkę ugotowaną z groszkiem lub bez i zaciągniętą lekko mąką,no i przyprawy...pewnie ma jakąś fachową nazwę,ale ja ją tak nazywam :-( Cytuj
basga Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Acha...dla mnie to po prostu marchewka :-( Dziś będą kotleciki sojowe-jeszcze nie wiem z jaką surówką :-( Cytuj
niuniaczek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 u mnie farfalle z sosem spaghetti - ulubione danie moich chłopców, oraz barszczyk czerwony z ziemniakami, Cytuj
Jagodka Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 ziemniaczki, jajko na twardo i sosik koperkowy. Do tego salatka z zielonego ogorka. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 znowu barszczyk czerwony i naleśniki z serem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi