Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można robić na kilka sposób. U mnie najlepiej lubią w panierce jak na kotlety czyli jajko (ew.z Vegetą )potem bułka i na gorący tłuszcz.Panierka się ścina bardzo szybko i rumieni wtedy wyjmujesz. Można też moczyć w jajku i obtaczać w płatkach kukurydzianych (ja gniotę wałkiem do ciasta przez ścierkę) .Dobry jest też obtaczany w pestkach słonecznika lub sezamie.

Opublikowano

Zupa z fasolki szparagowej a na drugie danie ziemniaczki z kotletami z piersi kurczaka plus jakas surówka. Anetka fajne to... będę musiała zrobić ten chlebek... może dzisiaj na kolację 🙂

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.