Dorota Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Na obiedzie urodzinowym u naszej babci: koperkowa z jajkiem, ciemne i białe kluski, rolada wołowa, sos, czerwona kapusta, duszona kiszona kapusta, surówka z kapusty pekińskiej i kompot z owoców egzotycznych... mniam Taki obiad był w sobotę i dzisiaj :) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 No to Dorotko miałas egzotycznie i swojsko! u mnie tradycyjnie niedzielnie - rosołek, ziemniaczki, buraczki na ciepło i surówka z marchewki i gulasz w sosie pomidorowym do wyboru z udkiem duszonym, a dzisiaj to samo tylko odgrzewane Cytuj
As76 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 ależ pyszności szykujecie. U mnie wczoraj był kotlet schabowy,ziemniaki z wody i jako surówka bukiet warzyw pod beszamelem. Dziś będą kopytka i goloneczki wieprzowe w sosie czosnkowo-ziołowym. (To ostatnio wymyślone danie.którym rodzinka się zajada) :) Cytuj
kasia35 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 U mnie jak zwykle rybka ;) , Tym razem ziemniaczki faszerowane makrelą. Mniam :) :D :) Cytuj
mart Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 kurczak i ziemniaki pieczone+warzywa (wok mix) w sosie sojowo-czosnkowym Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ziemniaki, sałatka ogórkowa i smażona rybka Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Pyszny rosół wołowy z makaronem, ciemne kluski, gulasz z filetu kurczaka i surówka z kapusty pekińskiej Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Pomidorowa z makaronem, bitki wołowe w sosie, sałatka z czerwonej kapusty, ziemniaki. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Na obiedzie u moich rodziców: kapuśniak, ziemniaki w przyprawach, smażona rybka, kapusta z grzybami, sałatka ogórkowa i pyszny kompot śliwkowy... mniam :) Cytuj
mart Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Kotlety mielone w sosie śmietankowo-pieczarkowym,ziemniaki,sałata. Cytuj
figiel Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Gulasz z żoładków drobiowych +ziemniaki + ogórek w zalewie musztardowej + kompot z brzoskwiń Cytuj
niuniaczek Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 wątróbka drobiowa z cebulką i rosołek, Cytuj
apsik Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Agnieszko u mnie też wątróbka,ziemniaczki i buraczki z papryka...a dla tych co im mało to zupka pomidorowa od wczoraj. Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Zupa pieczarkowa i pieczonki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi