beata_polska1 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Dzisiaj na obiad zrobiłam pyszne leczo z filetem z indyka posypane startym żółtym serem,mówię wam rewelacja.Pozdrawiam :) Muszę ci się przyznać Dorotko,że ja też uwielbiam robić łazanki i dość często je robię.Pozdrawiam Beata Cytuj
gosiek50 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Dziś kuchnia serwowała kotlet schabowy z ananasem i żołtym serem+frytki+suróweczka z czarnej rzepy ze śmietaną. Cytuj
monilek26 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Mielone z serem i pieczarkami + ziemniaczki + surówka z kapusty pekińskiej Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Rosół z makaronem, ziemniaczki, pieczony filet z indyka, a do tego sałatka ogórkowa Cytuj
gosiek50 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Dziś na obiadek podano goloneczke duszoną z warzywami + ziemniaczki + kompocik. :) :) Cytuj
asienka77 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dziś pomidorówka z ryżem na własnych pomidorkach:), a na drugie sałatka gyros.Skusiłam sie,zobaczymy,co wyjdzie:). Cytuj
Bernimek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 zupka pomidorowa mielone z serem + ziemniaczki + sałatka z pomidorów i cebulki Cytuj
monilek26 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Zastanawiam się czemu wszyscy piszą o tym co "rzucają na ząbek" tylko na obiad? :) Ja dla odmiany napiszę, że wczoraj na kolacyjke mieliśmy jajecznice z pomidorami, a dziś na ... obiad mamy ryż z warzywami (aut. Joli A ) i do tego zapiekane piersi z kurczaka z pieczarkami ( aut. Ulinek77 ) Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 U nas dzisiaj na obiad był sznycel+ziemniaczki+sałatka z pomidorów,ogórka i cebulki. Cytuj
gosiek50 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dzisiaj na obiadek podano grochóweczke na wędzonce + świeże bułeczki Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 U nas dzisiaj na obiadek będą pierożki ruskie ze skwareczkami lub śmietanką i cukrem. Cytuj
asienka77 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 U mnie dziś zupa kapuściana... hmm... właściwie to nie wiem jak ją nazwać:). Taka moja improwizacja:). Zupa z kapustą pekińską i ze śmietaną. Cytuj
gosiek50 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Dziś była pomidorowa z ryżem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi