biedroneczka Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja dzis mialam klopsy z pieczarkami, kalafior,ziemniaczki i kompocik z truskawek Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Rosół z makaronem i bigos z młodej kapusty, a do kawy ciasto truskawkowe od teściowej :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Bigosik, kotlety mielone z indyka Cytuj
basga Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 kotleciki sojowe,mizeria i bagietka czosnkowa,na deser szarlotka z lodami. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 U mnie z racji tego,że cały dzień byliśmy na działce na obiad jedliśmy szaszłyki,ziemniaki w foli i wszystko było pieczone na grillu,a surówka była z młodej kapusty :grin: Cytuj
iwona30 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 U mnie były dzisiaj pulpeciki w sosie do tego ziemniaczki, pomidor i zielona sałata a troszkę później były krokiety z kapustą i barszczyk czerwony. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Kurczak w białym sosie koperkowym+młode ziemniaczki+surówka z młodej kapusty z marchewką i przyprawami,a na deser lody :wink: Cytuj
wiola344 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 :wink: U mnie jak u basqi pieroszki z truskawkami i śmitaną :grin: :razz: Cytuj
kate_76 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 losos z frytkami+salatka z ogorka i pomidora a na deser drozdzowka i lody Cytuj
biedroneczka Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Gulasz z żołądków drobiowych i bułeczki Cytuj
basga Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Bigos z młodej kapusty a na deser galaretka z truskawkami no i woda,woda,woda :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi