ina12 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udka z kurczaka, ziemniaki i bigos z młodej kapusty. Cytuj
zuziorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 pomidorówka, pierogi mięsem Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Wczoraj była fasola po bretońsku, bo trzeba było zjeść zapasy z zamrarzarki , bo była odmrażana, a dziś będzie schabowy ( bo też jest rormrożony ) ziemniaczki i salatka z lodowej sałaty Cytuj
Dorunia Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kotlety schabowe drobiowe+ziemniaki+sałata lodowa z olejem :razz: Cytuj
wiola344 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 :shock: Cannelloni zprzepisu Elmo :razz: Cytuj
basga Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nóżki z kurczaka,ziemniaki i surówka z kalarepki a na deser zebra. Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dorotko połamania obcasów-oczywiście w przenośni -a tak wogóle to udanej zabawy do białego rana. :shock: dziękuję Elu :grin: Obcasów nie połamałam - bo buciki miałam solidne (odpukać :roll:) przetańczyłam w nich całą noc i żadnego obtarcia, ale nogi jednak boląąą... wesele było udane, a dzisiaj poprawiny :roll: Obiadek weselny nas czeka.... mniam :razz: Cytuj
basga Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udanego balowania Wam życze i czekamy tu na relacje! :razz: Cytuj
biedroneczka Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Klopsy mielone, młode ziemniaki z koperkiem i buraczki. Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dzisiaj tylko kanapki z tuńczykiem :roll: Ps. Na przyjęciu weselnym fajnie się bawiliśmy, jedzonko było dobre - to co zjedliśmy zaraz spalaliśmy w tańcu :razz: zespół fajnie grał, były ciekawe i śmieszne zabawy. Przez te dwa dni bawiliśmy się do samego rana :grin: było super tylko trochę nóżki bolą, teraz to najgorzej jest mi schodzić po schodach... :shock: Cytuj
basga Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Kapuśniak a na kolację chlebki pita. PS.Dorotko-no to super...co tam że bolą-grunt to żeby było co wspominać! Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zupa z młodej kapusty na skrzydełkach kurczaka,a na deser lody :razz: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Na obiad zupa kalafiorowa, talarki smażone na patelni a na deser mus czekoladowo- waniliowy :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi