Katarzyna Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dziś wczorajsza resztka zupki grzybowej, której nawet nie tknęłam, bo syn podzielił się ze mną temperaturą i wszystko rośnie mi w gardle. :evil: Życzę zdrówka :razz: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Kasiu- powrotu do zdrowia życzę... Na obiadek mam zupę ogórkową a na deser arbuz :evil: Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Rosół z kurczaka z makaronem. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 U mnie dzisiaj: zupka pomidorowa z makaronem , a na drugie ryz z patelni do tego kotlety mielone w sosie koperkowym i ogórki kiszone (młode), a jutro - najpierw miałam robić kotlety mielone pieczarkowe z przepisu Grumko, ale właśnie naszła mnie ochota na pierogi z borówkami - smak lata - pycha, jeszcze nie zdecydowałam pozdrawiam, Cytuj
basga Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ziemniaki,jajko sadzone i kefir. Cytuj
wiola344 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 :evil: Wczoraj pulpety w sosie koperkowym + sałata , a dziś zupka ogórkowa. :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Kluski śląskie ( gotowe ) , schabowe i sałatka pomidorowo ogórkowo sałatowa. Dzięki Kasiulku za życzenia, pozdrawiam :evil: Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Karczek pieczony w rękawie+ziemniaczki+sałata lodowa z oliwą i czosnkiem :evil: Cytuj
basga Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Żeberka z kiszoną kapustą i ziemniaczki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Basiu mam dokładnie to samo dzisiaj na obiadek...mniam...mniam :evil: Cytuj
rozella Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 U mnie pomidorowa zabielana ,na młodej włoszczyżnie i plyndze po poznańsku czyli placki ziemniaczane. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dzisiaj mam trochę zabiegany dzień, więc mąż kupuje moje (i nasze :evil:) ulubione naleśniki ze szpinakiem, polane sosem śmietankowo-czosnkowo-szczypiorkowym... mniam :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi