Ewa1 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 udka pieczone+ ziemniaki + sałata.I sałatka gyros po której niema już śladu. :evil: Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Botwinka na skrzydełkach kurczaka i osobno ziemniaczki z koperkiem :evil: Cytuj
wiola344 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 :evil: U mnie dziś skromniutko makaron z serem i śmietaną na słodko,po wczorajszej imprezie nikt niema ochoty na jedzenie :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Zalewajka ( dostałam pół reklamówki kurek, więc mężowi zachciało się zalewajki) dawno nie było :evil: czy jest w ciąży :razz: :D :D Cytuj
rozella Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Jako rodowita Poznanianka "zagospodarowuję" resztki z wczorajszego obiadu :evil: Dogotuję tylko ziemniaki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Kotleciki w sosie koperkowym z makaronem :wink: Cytuj
kate_76 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 kotleciki z jajek+ziemniaczki+mloda marchewka z jablkiem Cytuj
Kasiulek Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Karkówka w sosie pieczarkowo- śmietanowym. Na deser drożdzówka bez urabiania... Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Dziś na szybko biała kiełbaska, kotlety do chleba, bo przemeblowanie w kuchni. :wink: Cytuj
rozella Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 U mnie ziemniaki z sosem chrzanowym i pulpetami gotowanymi. Na życzenie ogórek małosolny. Dla bezmięsnych będą naleśniki wg przepisu Iny /te ziemniaczane/ :wink: Cytuj
wiola344 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 :wink: Udka +ziemniaki + mizeria :roll: Cytuj
biedroneczka Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Wczoraj zupa fasolowa i placki z młodych ziemniaków, a dzisiaj klopsy, ziemniaki i mizeria Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi