Dorota Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 u nas to samo co wczoraj ;) Cytuj
Kasiulek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 A ja na obiad mam dzisiaj spagetti a'la Carbonarra ;) jako dodatek sałatkę z pekinki, pomidorów i ogórków z sosem czosnkowym i fetą. Cytuj
zuziorek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 dzieci w przedszkolu a ja na miescie wciągnełam bułke jarska Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ziemniaki karczek i mizeria Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Smażona rybka, ziemniaczki i buraczki Cytuj
niuniaczek Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 zupa pieczarkowa z makaronem łazankowym. Na drugie gulasz, kapusta gotowana z pomidorami, ziemniaki Cytuj
Kasiulek Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ziemniaki + jajko sadzone + mizeria z pomidorów Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Żeberka duszone w ogórkach i cebulce+ziemniaczki+surówka z pekinki ;) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Kopytka z gulaszem i pieczarkowa od wczoraj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi