Kasiulek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Kebab a na deser budyń czekoladowy z bitą śmietaną ;) Cytuj
biedroneczka Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ja mam dziś pomidorową Cytuj
Katarzyna Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ziemniaki, gulasz z serduszek indyczych i kalafior Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Fasolka po bretońsku z bułeczką :grin: Cytuj
wiola344 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 ;) Barszcz biały i krokiety :grin: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zupa grzybowa + kotlety ze schabu z pieczarkami + ziemniaczki + babka jogurtowa na deser Cytuj
Katarzyna Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Ziemniaczki, rybka smażona i sałatka z ogórka i pomidorka :grin: Cytuj
Klamerka Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 A u nas chyba takie "nasze" omleciki (z pieczarkami, wędliną, szczypiorkiem, cebulą, czosnkiem i furą sera). TŻ "męczy" mnie już od dawna, że za nim "chodzą" te omlety, więc, nie mam wyjścia zdaje się ;) No i może do tego jakaś sałata z sosem. Ale tego to już pewna nie jestem :grin: Cytuj
apsik Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Rosołek z ryżem ,na drugie wątróbka + ziemniaczki + sałatka wielowarzywna Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Wczorajsza sałatka i małe kiełbaski na ciepło Cytuj
zuziorek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 pomidorowa z makaronem a pozniej grill u znajomych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi