Wiolka Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Zeberka w sosie ziemniaki i surówka z kapusty pekińskiej :wink: :| ;-) Cytuj
Jagodka Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 patelnia chinska z chinskimi kluseczkami Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Na obiedzie u babci: rosół z makaronem, kluski z dziurką, pieczony kurczak, czerwona kapusta i kompot ze śliwek Cytuj
Klamerka Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Na życzenie mojej siostry nasza jedyna, niepowtarzalna, uwielbiana przez moją Niunię gęsta i aromatyczna zupa pomidorowa z kostkami sojowymi i grzankami bazyliowo- czosnkowymi :) Mniam :P Cytuj
niuniaczek Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Rosołek z makaronem i kluski sląskie z sosikiem - jeszcze nie wiem jakim Cytuj
Klamerka Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Mam ochotę na jakieś zawijaski "a'la dewolaje" :P I to postaram się zrobić (a jak nie wyjdzie to mam jeszcze ciasto naleśnikowe w odwodzie :) ) Cytuj
basga Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja mam labę bo obiadek wczorajszy,tylko ziemniaczki ugotuje! :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Filet z łososia+ziemniaczki+kapustka pekińska z porem i majonezem :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Udka pieczone+ziemniaczki+surówka z kapusty pekińskiej :) Cytuj
basga Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Ryba z frytkami i surówka z kiszonej kapusty. Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zupa grzybowa, ziemniaczki, gulasz wołowy i ogórki konserwowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi