Klosewik Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Ziemniaki, kotlety z piersi kurczaka i mizeria ze śmietaną i koperkiem. ;) Cytuj
amelia1 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 ziemniaczki, udka z kurczaka, tzatzyki lub kalafiorek z bułeczką Cytuj
Gość magus3 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Smażony ryż + surówka z kapusty pekińskiej a na deser babeczki z owocami Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 rosół z kaszą manną (ugotowaną na wodzie z dodatkiem masełka, i na gęsto, a potem pokrojoną w kostkę - pierwszy raz jadłam - i nawet mi smakowało ;)), a na drugie danie ziemniaczki, gulasz wołowo- czosnkowy i czerwone buraczki do tego Cytuj
ina12 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Karkówka pieczona z suszonymi grzybkami z przepisu Ulimek, gotowane ziemniaki, po obiedzie kawka i drożdżówka z dżemem marchwiowo - cytrynowym. Po kolacji napewno już będzie gotowy placek który piekłam dzisiaj i wykańczam. Widzę że będzie udany, jak będę miała 100% pewność to po wypróbowaniu dodam przepis i zdjęcie. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Dzisiaj będą kotleciki z filetów z kurczaka z serem żółtym, kapusta kiszona z kiełbaską i ziemniaczki Cytuj
ina12 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Na obiad podałam to samo co wczoraj, do tego była kapusta kiszona zasmażana. Na deser drożdżówka i tort wiśniowy. Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Ziemniaczki, kotlety mielone, czerwone buraczki i surówka z białej kapusty Cytuj
Klosewik Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Smażony ryż + surówka z kapusty pekińskiej a na deser babeczki z owocami A robisz ten smażony ryż w jakiś specjalny sposób ? Cytuj
gosiek50 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Dziś były kotlety z kurczaka w sezamie + ziemniaki + surówka z kapusty pekińskiej. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Dzisiaj będą ziemniaczki, udka pieczone i kapusta kiszona z białą kiełbaską i kaszą (moi domownicy bardzo ją lubią bo jest delikatniejsza niż bigos, a i gościom też smakuje) Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 sałatka ryżowa i rosołek do picia Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zupa pomidorowa z ryżem ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi