Dorota Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Ziemniaczki, kurczak i papryka konserwowa Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zupa jarzynowa dzisiaj i jutro :-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Pomidorowa z makaronem :-) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 wczoraj wieczorem zrobiłam ruskie pierogi (wyszło mi 110 szt) - będzie do zamrożenia, do tego zupka jarzynowa, pozdrawiam Cytuj
Klamerka Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 U nas dziś zapiekanka ziemniaczano-porowa ze szpinakowo-sojowo-cebulowym farszem zapieczona z sosem serowo-śmietanowo-czosnkowym. Jest naprawdę pyszna! :-) Chciałam nawet wpisać ją do przepisów ale niestety wszystkie składniki daję na oko, za każdym razem danie nieco zmieniając, dlatego zrezygnowałam z wklepywania receptury na całą stronę, której oprócz mnie pewnie nikt by nie przeczytał :cry: Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Kluski ziemniaczane z twarożkiem okraszone podsmażoną cebulką :-) Cytuj
Magdalena Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 A u mnie dziś kotlety z fasoli ,sos pieczarkowy i sałata lodowa ze śmietaną !!! pycha.... Cytuj
fredzia Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Dzisiaj zalewajka + nalesniki z dzemem. :cry: :-) Cytuj
Magdalena Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Rosołek z makaronem ,kurczak pieczony ,surówka i dodatkowo jak piekłam kurczaka w piekarniku włożyłam pasztet z selera ulubiony mojego męża :-) Cytuj
Klamerka Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 kotlety ziemniaczane z przepisu Fredzi z sosem porowo-pieczarkowo-śmietanowym (wymyślanym "na biegu", ale udał się znakomicie :mrgreen:) i sałata Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Dzisiaj mamy dużo do załatwiania więc obiad na mieście zjemy w między czasie :mrgreen: Cytuj
minia51 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 pomidorowa z makaronem domowym, nowa kapusta z koperkiem, rolady wołowe w sosie i ziemniaki, kompot z agrestu Cytuj
niuniaczek Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 rosołek, ziemniaczki, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i filecik z kurczaka w sosie kukurydzianym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi