Iwona01 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Dzisiaj kopytka i zupka ogórkowa (moja ulubiona mniam 🙂 ). Cytuj
Christina Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zupa kalafiorowa z koperkiem i serkiem topionym - zamiast śmietany. Pycha 🙂 Cytuj
niuniaczek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 rosołek oraz ziemniakczki, mielone i surówka z marchewki Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Sałatka jarzynowa, kiełbaski i czerwony barszcz do picia Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Pieczony sandacz+ziemniaczki+surówka z kiszonej kapusty 🙂 Cytuj
niuniaczek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 pieczeń z szynki wieprzowej w sosie z kaszą i surówka z kapusty czerwonej Cytuj
Wiolka Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Sosik koperkowy , ziemniaczki i surówka z pora . Cytuj
apsik Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 biały barszcz z makaronem i fasolka po bretońsku Cytuj
Kasiulek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Kopytka i zupa brokułowa Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Pieczone ziemniaczki, sos i konserwowe ogórki Cytuj
Iwona01 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 U mnie dzisiaj obiad niespodzianka. Dzieciaki coś przygotowywują i nie pozwalają mi wyjść z pokoju, więc jeszcze nie wiem co to jest.Ale pachnie przyjemnie i drażni moje receptory węchu 🙂 Cytuj
Iwona01 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 No i okazało się, że wczoraj na obiad było pyszne spaghetti w wykonaniu moich dzieci :-) A dzisiaj na obiadek są kotlety rybne z ziemniaczkami i surówka z kapusty kiszonej oraz zupka jarzynowa. Cytuj
apsik Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ja właśnie po obiadku...zalewajka i dla większych głodomorów placki ziemniaczane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi