batirek Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Jagódko,podam Ci przepis jak ja robię surówkę z młodej kapustki,otóż siekam dość drobno kapustę,ogórek świeży kroję w drobną kosteczkę,dorzucam siekany świeży koperek,zalewam śmietaną,oczywiście sól i pieprz do smaku.Możesz dodać jak lubicie cebulkę,lub szczypiorek,ja nie dodaję bo nie znoszę cebuli.Pozdrawiam Cytuj
Iwona01 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Młoda kapustka i ziemniaczki młode z koperkiem i do tego wycisnięty sok z jabłek i pomarańczy. Pychotka :P Cytuj
minia51 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Krupnik z kaszy, ziemniaki, bitki wołowe w sosie, kalafior Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Rosół z makaronem i gołąbki jarskie z młodej kapusty :D Cytuj
niuniaczek Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 botwinka z jajkiem, ziemniaczki, schab, ogórek Cytuj
ewa11 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Dzisiaj zupa szczawiowa,naleśniki serem :D Cytuj
Jagodka Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Batirek, dziekuje slicznie. Bardzo interesujacy przepis. O takim polaczeniu jeszcze nie myslalam. Wyprobuje napewno. u mnie dzis jajko sadzone, kartofelki mlode i mizeria. Cytuj
campari Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 ziemniaki i pulpety w sosie pomidorowym Cytuj
Christina Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Pomidorowa z makaronem, kotlet schabowy z młodymi zmieniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Kaszanka, ziemniaczki i buraczki Cytuj
niuniaczek Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Ja dzisiaj mam luzik - ruskie pierogi od teściowej a botwinka została od wczoraj. Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Pierogi z truskawkami i sosikiem śmietanowym :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.