DeLarge Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 placki ziemniaczane + krążki cebuli w cieście Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Żeberka gotowane panierowane. Gdy żeberka są miękkie, usuwam kostki, układam na deseczce, przykrywam druga deseczką i obciążam je z garnkiem napełnionym wodą. Następnie jak juz są ostudzone, posypuję lekko przyprawami, ponieruję w mące, jajku i bułce tartej i smażę jak kotlety schabowe. Do tego ziemniaki i surówka. A z wywaru po żeberkach zrobiłam zupę ogórkową. Cytuj
monia79 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 a ja robie dzis ogórkową, na drugie pstrąg zapiekany w soli morskiej+surówka z kapusty pekińskiej+ ryż Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 ziemniaczki, kurczaczek z rożna i jeszcze nie wiem co :roll: idę do sklepu to może mi coś wpadnie w oko :oops: Cytuj
DeLarge Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 mintaj smażony + zielony groszek + puree Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 ziemniaczki, kotlety z żółtego sera, a do tego maślanka :roll: Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Dzisiaj na obiad była pieczona panga, ziemniaki, biały sos, surówka z kapusty białej, marchewki, chrzanu tartego, jogurtu i majonezu, do smaku dodany cukier, sól i przyprawy. Cytuj
Agusia Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 lazanki z pieczarkami duszonymi na masle z cebulka Cytuj
Wiolunia Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Rosół z makaronem domowej roboty :roll: Cytuj
gosiek50 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 kotlety z kurczaka + frytki + ogóreczki w musztardzie. Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 'delikatna' zupa z fasolką szparagową i bigos, a na deser budyń o smaku toffi Cytuj
amelia1 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam!!! Dziś będą kotlety ziemniaczane i sosik pieczarkowy Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Bitki wołowe, kapusta kiszona gotowana, na deser tort Sachera i placek kanadyjski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi