Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gotuję z grzybów suszonych. Grzyby płuczę trochę moczę w wodzie i gotuję. Ugotowane grzyby kroję na małe kawałki (wizualnie jest ich więcej na talerzu) i wrzucam na wywar, w poście np. na wigilię jest to wywar jarzynowy, w inne dni wywar np. na skrzydełkach czy na rosole. Lubię dodać bulion grzybowy Knorra. Łazanki często robię sama, dziś zupa była z kupnymi łazankami. Łazanki gotuję osobno. Czy o to chodziło? Jeśli jeszcze mogę w czymś pomóc, pytaj.

Opublikowano

Minia51 dokladnie o to mi chodzilo uwielbiam grzybki suszone i makaron na lazanki z kapustka, lecz o polaczeniu zupki grzybowej z tym makaronem nie myslalam :) napewno wyprobuje i dam znac :) Pozdrawiam

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.