Dorota Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kasza gryczana, pieczeń z karczku, sos, papryka konserwowa, kiszone ogórki i buraczki Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Rosół z makaronem,żeberka w miodzie+ryż+sałatka z kapusty pekińskiej,a na deser sernik gotowany na herbatnikach:) Cytuj
basga Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 U mnie też i rosół,i sernik. :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pierogi z białą kapustą,twarogiem i podsmażoną cebulką+barszcz czerwony:) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pyszna jarzynowa zupa i naleśniki z jabłkiem Cytuj
basga Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pomidorowa i potrawka z kurczaka a córka zrobiła...muffinki /jak byłam w sklepie/. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zupa pieczarkowa z makaronem i naleśniki z pieczarkami :mrgreen: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pierogi z białą kapustą,twarogiem i podsmażoną cebulką+barszcz czerwony:) Dorotko jest u nas przepis na te pierogi :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dorotko jest u nas przepis na te pierogi :mrgreen: Nie szukałam,ale chyba nie ma tutaj tego przepisu...ja robiłam te pierożki,bo takie w dzieciństwie jadła moja mama, przypomniała sobie o nich i chciałam sprawdzić,czy będą nam smakowały i muszę powiedzieć,że są smaczne:) Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Pomidorowa z ryżem i gulasz wołowy z kaszą gryczaną:mrgreen: Cytuj
basga Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Żurek z jajkiem i białą kiełbasą. Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Żeberka na kapuście duszone w szybkowarze+ziemniaczki,a na deser szybciutko zrobiłam wafelki z masą kajmakową i nutellą ze śliwek:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi