Dorunia Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Żeberka duszone w szybkowarze,ziemniaki,surówka z gotowanej białej kapusty,a na deser keks :razz: Cytuj
minia51 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Rosół z domowym makaronem, roladki z piersi z kurczaka, surówka z kiszonej kapusty, ziemniaki. Cytuj
basga Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Flądra duszona w zalewie octowej,ziemniaki i kapusta kiszona. Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Gulasz wołowy, kasza i surówka z kapusty pekińskiej Cytuj
minia51 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Zupa pomidorowa a drugie danie takie jak wczoraj. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Zupa pomidorowa z makaronem durum :razz: Cytuj
dwukropek Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 U mnie dziś sporo grzebania się - będą placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym. Az mi się odechciewa na myśl o tarciu ziemniakow ;p Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zupa szczawiowa z jajkiem, bitki wołowe w sosie, kapusta kisz. z pieczarkami i surowym ziemniakiem Cytuj
dwukropek Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zupa szczawiowa z jajkiem, bitki wołowe w sosie, kapusta kisz. z pieczarkami i surowym ziemniakiem z surowym ziemniakiem? :razz::shock::) Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Do uduszonej kapusty daję startego surowego ziemniaka, zamieszam i ma się zagotować (jak np.kisiel). Ziemniak zagęszcza kapustę. Nie trzeba robić zasmażki która jest niesmaczna i kaloryczna 1 Cytuj
dwukropek Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Plusik za pomysł :razz: A można takim ziemniakiem zageszczać jeszcze inne potrawy? Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Nie dodawać liścia laurowego ani ziela ang.Poczytaj posty, Ina zagęszcza zupę ziemniaczaną w ten sposób, ja nie próbowałam jeszcze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi