Dorunia Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wczoraj była karkówka z grilla,frytki i sałatka z ogórka pomidorka i sałaty,a dzisiaj zupa pomidorowa z makaronem na skrzydełkach :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 U nas rosół z makaronem, kasza gryczana, kotlety mielone i buraczki Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kluski śląskie, bitki wołowe i surówka z kapusty . Cytuj
minia51 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Pomidorowa z ryżem, udziki z kurczaka, czerwona kapusta (została z niedzieli) ziemniaki Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Żurek na białej kiełbasce z jajkiem i placki z jabłkami :razz: Cytuj
minia51 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zupa ogórkowa, schabowy, brokuł, ziemniaki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Żurek od wczoraj,pierogi ruskie i z kapustą i grzybami dla mnie bez okrasy,a dla rodzinki okraszone boczkiem z cebulką :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kotleciki z kurczaka i brokuł Cytuj
basga Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Makaron z gulaszem i ogórek kiszony. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Kotlety mielone,ziemniaczki,surówka z modrej kapusty :razz: Cytuj
basga Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 u mnie też mielone ale z mizerią. Cytuj
Basia K Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zupa jarzynowa od wczoraj. No i mam dylemat na późne drugie danie-naleśniki,placki z jabłkami czy ziemniaczane...? :/ Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No trudny wybór Basiu, bo wszystko jest dobre - ja chyba skusiłabym się na placki tarte :razz: U nas paluszki rybne i buraczki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi