Dorunia Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Bigosik z ogórków z ryżem :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Rosół z makaronem swojskim i kurczak w sosie słodko kwaśnym i ryżem :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Żeberka duszone w szybkowarze,ziemniaki i surówka z marchewki i pora :) Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Kapuśniak z boczkiem, kotlety mielone, ziemniaczki i duszona kiszona kapustka Cytuj
minia51 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Krupnik na grzybku suszonym, bigos i ziemniaki Cytuj
minia51 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Żeberka duszone w szybkowarze,ziemniaki i surówka z marchewki i pora 🙂 Tak czytam o szybkowarze, mam go kilka lat, jeszcze nie rozpakowany, postraszyli mnie, że mogę poparzyć się parą więc gotuję tradycyjnie choć też można poparzyć się. Szybkowar dostałyśmy w pracy na dzień kobiet. Koleżanki już je dostatecznie użyły, ja poszłam na emeryturę, a mój szybkowar pewnie pójdzie do skansena. Cóż, starych bab nie nauczysz nowości. Cytuj
basga Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 krokiety z pieczarek i kapusty kiszonej a do tego barszczyk czerwony a na jutro gołąbki bez zawijania będą. Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Miniu powinnaś spróbować gotować w nim...moja mama na początku też miała obawy i jak tylko zaczynał syczeć to uciekała z kuchni,a teraz robi w nim wszystko bez obawy i czasami mówi"ale ja byłam niemądra,że tak długo nie kupowałam tego szybkowaru" :) Cytuj
minia51 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zupa grzybowa z łazankami domowymi, wątróbka drobiowa, marchew z czarną rzepą na surowo i ziemniaki Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Żurek, ziemniaczki, smażona rybka i surówka z kiszonej kapusty Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zupa pomidorowa na kurczaku ze swojskim makaronem :) Cytuj
minia51 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Wczorajsza zupa grzybowa z domowymi łazankami, klopsiki w sosie pomidorowym, czerwona kapusta, ziemniaki z koperkiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi