Dorota Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Zupa jarzynowa, ziemniaczki, kotlety mielone i duszona kiszona kapustka z boczkiem Cytuj
minia51 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 ????????????????????????????????????????????????????? Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Miniu jaja zagadka...może jednak zdradzisz nam tę tajemnicę :) Cytuj
minia51 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 to ja pytam , co to jest zagraj? Pierwszy raz słyszę. Myślę o potrawie. Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Zagraj to jest zupa na skwareczkach podsmażonych z zacierkami na rosołku i koniecznie musi być doprawiona pieprzem ziołowym :) To jest taka biedna zupka,ale bardzo smaczna :) Cytuj
minia51 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Fajna nazwa. Mojemu mężowi pewnie by smakowała, bo on kocha skwareczki. Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 U nas ziemniaczki ze szczypiorkiem, smażona rybka, buraczki i ogórki czosnkowe własnej produkcji ;) Ps. Doruniu brzmi ciekawie ta zupka, myślę że też by mi zasmakowała :) Cytuj
Basia K Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Kotlety z karczku,ziemniaki,sałata ze słodko-kwaśną śmietaną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi