minia51 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Wczoraj syn zrobił naleśniki ze szpinakiem i mięsem mielonym,posypane żółtym serem, zapiekane w piekarniku. Na talerzu naleśniki polał sosem czosnkowym. Szpinak zjadłam pierwszy raz w życiu i ja osobiście zjadłam bez sosu czosnkowego. Cytuj
minia51 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 dziś rosół z makaronem, tylne nogi z królika (swojski chów), nowe ziemniaki z koperkiem, fasolka szparagowa, truskawki na deser. Cytuj
Krystyna9 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Rosol juz ugotowalam, teraz wstawilam wode na kluchy do niego. Kapusta na golabki parzy sie a farsz juz przygotowany Cytuj
minia51 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Rosol juz ugotowalam, teraz wstawilam wode na kluchy do niego. Kapusta na golabki parzy sie a farsz juz przygotowany Rosol juz ugotowalam, teraz wstawilam wode na kluchy do niego. Kapusta na golabki parzy sie a farsz juz przygotowany Wpadnę na gołąbki :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udko pieczone w kombiwarze razem z ziemniaczkami,mizeria i kompot z truskawek :) Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Pieczony kurczak i sałatka z zielonej sałaty, kulek mozzarella i pomidorków koktajlowych Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kurczak w panierce i szparagi... Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zupa pomidorowa z ryżem,pierogi z soczewicą :) Cytuj
basga Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 zupa szczawiowa z jajkiem. Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zupa jarzynowa i gołąbki z wątróbką w szczypiorkowym sosie - pycha :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi