Dorota Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Kapusta mieszana i kotlety mielone, a na deser wisienki Cytuj
figiel Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Ziemniaczki młode nadziewane mięsem mielonym , kalafior , groszek z marchewką , truskawki Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 U nas będą pierogi ruskie - mniam :) Cytuj
minia51 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 noooo, mniam. A u mnie zalewajka na wędzonce z własnego żurku, kluski kładzione, żeberka sos fasolka szparagowa i "kocioł" kompotu z rabarbaru, wiśni, czerwonej porzeczki i jabłek strąconych przez grad. Oj, mało, że pod jabłonką jest dywan z jabłek to większość przetrąconych i z mrówkami. Te lepsze wydałam koleżance a kilka wiader mąż musiał już wyrzucić. Cytuj
basga Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 u mnie żeberka w piwie,sałatka szwedzka i ziemniaki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Pierogi i knedle z jagodami :) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Zapiekanka makaronowa Ps. Doruniu tutaj jest ten przepis na gołąbki z wątróbką - pycha ;) Cytuj
minia51 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Zupa grzybowa z łazankami i placki ziemniaczane Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Dziękuję Dorotko za przepis...na pewno wypróbuję,bo jestem wielbicielką wątróbki :) U nas dzisiaj gołąbki z młodej kapusty w sosie pomidorowym i ziemniaczki młode :) Cytuj
minia51 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Wczorajsza zupa grzybowa z łazankami i nic więcej! Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Sos grzybowy,ziemniaki i surówka z młodej kapusty :) Cytuj
basga Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 kalafior z bułeczką i sernik na zimno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi