Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:biggrin: Pyszne były te pierogi Figielku, rabarbar dawałam surowy, ale pokrojony w małą kosteczkę - łodygę przecięłam wzdłuż na 4 części i dopiero kroiłam w kostkę... ;) Do tego dałam trochę cukru i bułki tartej, potem pierogi polałam zrumienioną na masełku bułką tartą - pychotka :happy: U nas dzisiaj młode ziemniaczki z koperkiem i mizeria

Opublikowano

U nas kapuśniak z młodej kapustki - pycha ;) Figielku sezon rabarbarowy to chyba jest bardzo długi, ja jakoś w maju dostałam od babci rabarbar, oberwała mi dużo, a teraz mówi, że on znowu urósł, i znowu można go obrywać... i tak w kółko ;)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.