Bietka1 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Gulasz wieprzowy z pieczarkami +kasza jeczmienna lub makaron do wyboru ;-) Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Skrzydełka w pieczarkach z przepisu Gosi k pycha. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Ziemniaczki, kotleciki z jajka i buraczki Cytuj
kate_76 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 KURCZAK NA BUTELCE az nie wiem co napisac smak jest naprawde boski ,pomimo tego ze moja kuchnia ma rozno to bede robila jednak wedlug tego przepisu +salatka z kapusty pekinskiej z marchewka Cytuj
basga Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Dziś kotlety mielone,ziemniaczki i buraczki. Cytuj
monisia Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 u mnie dzis flaki wołowe przygotowane od samego początku przez mnie :arrow: chłopcy ze śmietanka ja czyste ;-) Cytuj
basga Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 MONISIU-pierwszy raz słyszę o flaczkach ze śmietaną-jak to robisz? Cytuj
renigliwice Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Skrzydełka w pieczarkach z przepisu Gosi K. Cytuj
monisia Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 MONISIU-pierwszy raz słyszę o flaczkach ze śmietaną-jak to robisz? basqa :arrow: jak to jak ja to robie...no zwyczajnie przechylam kartonik i wlewam do garnka tą smietane ;-) buahhahahahha :arrow: zawsze robie flaczki zabielane.akurat w mojej rodzinie tak sie robi.ale wiem,ze tego sie nie praktykuje w polsce :arrow: moja mama dokłada jescze starty żółty ser :arrow: Cytuj
Marra Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 U mnie łopatka wieprzowa z szybkowaru+ziemniaczki+ sałatka z białej kapusty no i krupniczek Smacznego wszystkim ;-) Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ryż na gęsto, sos mięsno - warzywny i surówka z porów,jabłka i ogórka kiszonego, polana sosem z musztardy i oleju. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Pierogi ruskie okraszone boczkiem i cebulką zrumienioną na złoto ;-) Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 ziemniaczki+skrzydełka pieczone+sałatki ze słoiczków(oczywiście własnej roboty)do wyboru Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Gulasz z filetu kurczaka i ryż Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi