gosiek50 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Dziś były pierogi z mięsem i pierogi ruskie. Cytuj
kitka31 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 A ja dzis zrobie przepis Renigliwice: Kurczak z porem, kolorowymi paprykami, jablkiem, ananasem w sosie smietanowym, z sherry, chilli i curry. To tak w skrocie, przepis oczywiscie dostepny na forum. Polecam. Ja osobiscie nie moge sie doczekac, bo akurat bardzo lubie wszystkie skladniki. Troche mnie martwi ten sos smietanowy (kaloryczny zabojca!), ale co mi tam, jutro zrobie cos "chudego", haha. U was juz dawno po kolacji, a ja sie za obiad dopiero bede zabierac. No coz jestem "opozniona" czasowo 8 godzin, ale w ten sposob bedziecie mogli mi dawac fajne pomysly na obiad jak nic nie bede miala w planie! Kolorowych snow zycze! Cytuj
monisia Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Kitka noo smakowicie ten twój obiadek wygląda nie powiem :arrow: najbardziej mie ta sherry nakręciła ;-) hih chyba se zrobie jakis raz ten obiadek..ale narazie.. :arrow: kotelciki z jajek surówka z kiszonej i pyry :arrow: Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Pierogi z kapustą i grzybami okraszone zrumienioną cebulką na oliwie. Cytuj
bernadettt Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 pierogi,mmmmniam.Ale nie dla mnie-dieta. ;-) Innym razem... A dla domowników zrobiłam zabielany barszczyk czerwony z ziemniaczkami(z cebulką smażoną) i jajkiem sadzonym,a na deser racuszki z jabłkami z przepisu Amelii1. Cytuj
monisia Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 deser!!!!!!!!!!!!benia nie denerwuj mnie!!!!!!!jaki deser!!!!!!!!!!1 jakie to niesprawiedliwe ;-) Cytuj
bernadettt Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 no a co ja mam powiedzieć,też się muszę obejść bez Cytuj
basga Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 A U MNIE TO SAMO CO WCZORAJ-ZIEMNIACZKI,BURACZKI I KOTLECIK MIELONY A NA DESER CYTRYNKA. Cytuj
ina12 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Tusze z grenadiera, ziemniaki, biały sos chrzanowy i surówka z białej kapusty. Cytuj
Marra Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zupka ziemniaczana + kaszaneczka z ziemniaczkami i sałatka z cukini (ze słoiczka) Inka co to tusze z grenadiera .. Pozdrawiam i smacznego Cytuj
JustynaZ Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zupa szczawiowa (dla niektórych z kaszą jęczmienną, dla drugich z ziemniakami), ze przecieranego szczawiu (z własnego ogródka), a na drugie makaron (własnej roboty) i do tego koktajl z mrożonych truskawek ze śmietaną (truskawki też ze swojego ogródka) ;-) Pa, Justyna. Cytuj
JustynaZ Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Marra, u Ciebie widzę, że też dwa dania "królują". ;-) Ju. Cytuj
szanti Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Panga zapiekana w marchewce i śmietance+ ryż + sos czosnkowy z serka bielucha. Cytuj
DeLarge Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 grenadier to ryba a na obiad łazanki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi