Dorunia Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Kotlety schabowe sojowe,ziemniaki i buraczki zasmażane z jabłkiem :) Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 :biggrin: Ja jakoś nie przepadałam ze galaretą, ani za karpiem w galarecie, zawsze wybierałam porcje gdzie było najwięcej samej galarety i tylko ją zjadałam, ale jakoś się przekonałam, zasmakowało mi jedno i drugie :mrgreen: Ale suszonego grzybka jeszcze nie dodawałam, spróbuję kiedyś, dzięki ;) U nas będzie bigosik z grzybkami - mniam :) Cytuj
Gość basga Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 U nas dziś grochówka na dwa dni. Cytuj
ania77 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Ja dziś przyrządziłam gulasz z kaszą gryczaną. Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Kanie panierowane,ziemniaki i pomidory z jogurtem Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 U nas wczoraj i dzisiaj barszcz ukraiński, pieczeń wołowa w sosie, ziemniaczki, sałatka z kapusty własnej roboty (ze słoika jeszcze z 2011 roku) i ogórki z kurkumą Cytuj
basga Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 u mnie makaron carbonara. Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Pierogi ruskie i kanie panierowane :) Cytuj
basga Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym. Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Wątróbka w sosie pomidorowym z bułeczką :) Cytuj
basga Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 dziś i jutro schabowy z ziemniakami i marchewka z groszkiem. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Pyszny zestaw Basiu :) U nas żurek, kotlety mielone, ziemniaczki i cukinia w musztardzie :) Cytuj
basga Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 no mówię wam jak za mną "chodziła"marchewka z groszkiem...a po odcinku kuchennych rewolucji zjadłabym tej sałatki z buraczkami i śledziem i jutro chyba wyciągnę męża po zakupy.Potem przez dwa dni będę w pracy to nic nie upichcę. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 U Nas dziś zupa z pory z mięsem mielonym :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi