Dorota Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Po tych programach kulinarnych to też tak mam Basiu... głodna się zawsze robię i coś bym zjadła ;) najgorzej jest wieczorem jaku trzeba iść spać, a tutaj się marzy jakieś jedzonko... :wacko: :wink: U nas kluski z mięsem i jarzynowa :) Cytuj
basga Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 kapuśniak był a jutro planuję jakieś kluchy zrobić. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Udka w cebulce i grzybkach leśnych,ziemniaki i buraczki zasmażane z jabłkiem :) Cytuj
Gość Marlondo Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Wczoraj były zapiekane frytki z serem, dzisiaj moja pierwsza próba zrobienia pizzy! Niestety na kupnym cieście bo boje się że zrobił bym zakalca.. Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Doruniu jak robisz takie buraczki? Bo to ciekawie brzmi, a ja lubię buraczki :tongue: U nas krupniczek z drobiowymi żołądkami Cytuj
basga Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 u mnie kluski śląskie ze skwareczkami. Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Wpiszę zaraz przepis na te buraczki...nam bardzo smakują :) Kotlety mielone,ziemniaki i buraczki zasmażane z jabłkiem :) Cytuj
basga Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 makaron z gulaszem z żołądków drobiowych i szarlotka. Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Dzięki Doruniu :wub: ja jestem miłośniczką buraczków, to na pewno też mi zasmakują :) Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Ziemniaczki, smażona rybka i buraczki (mam w planie z przepisu Doruni) ;) Cytuj
Basia K Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 U mnie dziś makaron ze szpinakiem i a) białym serem - córka i mąż b) okraszony boczkiem - ja. Cytuj
AnnaK Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Filet w sosie, ziemniaki, krokodylki i ogórki z kurkumą. Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Dzisiaj kupiłam sobie obiad w pracy,rosół z makaronem,filet kurczaka panierowany,ziemniaki i zestaw surówek :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Ryba smażona, ziemniaki i surówka z kalarepy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi