Dorota Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Została mi od wczoraj sałatka jarzynowa - dodałam do niej pokrojoną w kostkę paprykę i żółty ser, i wyszła z tego całkiem dobra sałatka - a do niej serwowałam kotlety mielone z dużą ilością przeciśniętego przez praskę czosnku :( Cytuj
Miuriel Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Dzisiaj była buraczkowa i omlet gigant. DeLarge ciekawi mnie ta marchewka z chrzanem i śmietaną. To zjadliwe jest? Rozumiem, że marchewka surowa? Cytuj
DeLarge Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 marchew oczywiście surowa, starta na najdrobnieszych oczkach tarki, dodaję chrzanu (lubię by miała charakter) i trochę śmietany (tak na oko) by wszystko miało w miarę zwartą konsystencję... do kotletów mielonych jak znalazł ale również do innych potraw wracając do tematu: dzis będą placki ziemniaczane...i wypad na coś specjalnego do restauracji Cytuj
Marra Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Wczorajsza pomidorowa + rosół wieprzowy z ziemniaczkami.... ...bez wypadu do restauracji Smacznych walentynek Marzanna Cytuj
bernadettt Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 ziemniaczki+sałatka z marchewki z czosnkiem+"worki drobiowe",a na deser ciasto krakersowe.to wszystko dla rodzinki,a ja dalej dietka :wink: ale już się przyzwyczaiłam,hehe,jest ok. Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Bitki wieprzowe w sosie+ziemniaczki+buraczki czerwone :wink: Cytuj
kate_76 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 :wink: u mnie dzisiaj nalesniki z bialym serem,przypiekane na maselku pycha... Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Pieczone ziemniaczki z dodatkiem białej kapusty, cebuli, marchewki i czerwonych buraczków, a do tego kotlety mielone Cytuj
aneta583 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 u mnie dziś na obiadek będzie watróbka podsmażana w sosie koperkowym ,ziemniaczki,buraczki czerwone a na deser...PĄCZKI :wink: Cytuj
behatka Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Naleśniki Gyros z barszczykiem. a cały dzień oczywiście pączki i faworki. :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Pieczeń wieprzowa, ziemniaki, buraczki tarte z jabłkiem i wiadomo pączki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi