asienka19873 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Mamy na dzis jeszcze zupę z pory, zamroziłam po urodzinach bo zostało :) i makaron w sosie pomidorowym z mozzarellą ze smażonymi krewetkami, palce lizać :) na imprezie urodzinowej oprócz zupy mieliśmy jeszcze filety z kurczaka przekładane porem, marchewką i żółtym serem z przepisu Marysi z extra.smaczny.pl i oczywiście mięsko z żurawiną z forum :) wszystko było pyszne ! Cytuj
asienka19873 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dziś kotleciki z kurczaka z serem z ziemniakami i surówką Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mmm... ale super dania :) Takie kolorowe i wiosenne, co jedno to lepsze :) Mniam! U nas dzisiaj rosół z makaronem, pieczone żeberka i dużo surówki z zielonej sałaty i ananasa :) Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 A dzisiaj żurek z jajkiem i ziemniakami, a na drugie kasza gryczana ze skwarkami i maślanka do picia - mniam - i to obiad na dwa dni ^_^ Cytuj
asienka19873 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Dzis będą paluszki rybne z puree ziemniaczanym i warzywami ostatnio: szparagi a'la Cordon Bleu z pieczonymi ziemniaczkami , surówką i sosem czosnkowym kotlet schabowy z kością, zapiekane pieczarki w grzybowo-śmietanowym sosie i ziemniaczane kuleczki zapiekanka makaronowa z szynką Pierś z kurczaka z brokułami i sosem holenderskim :) 1 Cytuj
asienka19873 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 Były krokiety z pieczarkami i serem do tego sałata 1 Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 WoW! Asieńko jaka piękna galeria dań obiadowych ^_^ Mniam ^_^ Wszystko tak apetycznie wygląda - a tę zapiekaneczkę to jak robiłaś? ;) U nas pieczonki :) Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 Rosół z makaronem, i pulpeciki z marchewką w sosie, do tego ryż i sałatka ogórkowa z własnej produkcji - mniam :) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2016 Dziękuję Dorotko :) a dziś właśnie ta zapiekanka z szynką i makaronem na obiad :) tu link : https://extra.smaczny.pl/przepis,ulubione_i_sprawdzone_przepisy_asi_zapiekanka_makaronowa_z_szynka Cytuj
eoso Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 ja aktualnie zjadłam kabanoska :) Cytuj
goska2389 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Kurczak pieczony w piekarniku z papryką, cukinią i pieczarkami. Cierpię na brak czasu, a to danie samo się robi i jest smaczne ? Cytuj
Lawenda Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Wczoraj kupiłam oscypki i dziś chcę zrobić kotleciki z oscypkiem w środku. Nie wiem co z tego wyniknie ? Właśnie szukam jakiegoś smacznego przepisu na takie kotleciki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi