basga Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 schabowe,ziemniaczki i marchewka z groszkiem i spróbuję upiec sernik z rabarbarem :razz: zawsze to w kuchni przynajmniej jest ciepło. Cytuj
apsik Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Basiu dzisiaj u mnie jest piękna słoneczna pogoda i nawet dość ciepło,więc zapraszam do siebie. :razz: Cytuj
basga Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 :razz: no dzięki Elu,Ty ze swoją nogą a ja z ręką to byśmy się zgrały :razz: Cytuj
apsik Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 I o to chodzi Basiu żeby sobie pomagać,ja od rana jestem w tak świetnym humorze i energia wprost mnie roznosi. :razz: :razz: :D Zapomniałam nawet o mojej chorej nóżce. :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Pałki po japońsku ryż i sałatka z pekinki Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Makaron z sosem pomidorowym, a wieczorem grillowanie :razz: Cytuj
wiola344 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 :razz: Umnie dziś golonka w sosie chrzanowym i sałatka wielowarzywna,a na deser drożdzówka z przepisu iny :razz: Cytuj
kate_76 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Kotlety mielone ,ziemniaczki i mizeria ogorkow ,a wieczorkiem tort urodzinowy mojego Kubusia Cytuj
wiola344 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 :razz: Piękny torcik kate WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA :razz: Cytuj
kate_76 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Dzieki Wiolu ,Urodziny sie odbyly ,dzieciaczki zadowolone a sam solenizant juz spi (padl z nadmiaru wrazen i prezentow) pozdrawiam Cytuj
wiola344 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 :razz: :razz: Dzisiaj młode ziemniaczki ,jajko sadzone,sałata ze śmietaną i maślanka :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Ziemniaczki, kotlet z piersi i buraczki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi