Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaa... to tego nie widziałam że potem jest twardy... :blush: ale myślę, że ten stary jakby był długo to potem jest twardy, ale jak się obrywa i rosną nowe łodygi to są miękkie... tak mi się wydaje ;)

Opublikowano

Kapuśniak z młodej kapusty na wędzonce, wątróbka drobiowa z pomidorami (z przepisu Doruni),ziemniaki i fasolka szparagowa i kalafior. Zostały resztki i trzeba pozjadać.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.