Pola Połetek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witaj Basiu. Takie rurki można dostać w każdym większym sklepie z artykułami gospodarczymi, tam gdzie się kupuje blaszki. Widziałam je też w Selgrosie. Są stożkowate. Pozdrowionka Cytuj
basga Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ja o tym wiem a do Wioletty to było ironiczne pytanie bo to ona jest sprzedającym na allegro! Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 w piątek zabieram się za te rurki. postaram się też wstawić zdjęcie Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] zrobiłam te rurki. wyszły bardzo smaczne. w środku maja gotowy krem do karpatki bez gotowania i bitą śmietanę Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 O, to świetny pomysł, wart wykorzystania :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi