Pola Połetek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Składniki: 50 dag wołowiny 1 żółtko 1 łyżka oleju 8 dag sera żółtego 20 dag cebuli sól, pieprz, zielenina olej do smażenia Mięso zemleć, ser pokroić w kostkę, dodać do mięsa, wlać olej, dodać żółtko, przyprawy i dokładnie wyrobić. Pokrojoną w talarki cebulkę usmażyć na tłuszczu i wyjąć z patelni. Befsztyki usmażyć na tym samym tłuszczu. Przybrać cebulką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.