figiel Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dzieci wybierają zawody aktorek, piosenkarzy, strażaków, policjantów, itp. Tylko Jaś mówi, że chciałby zostać Świętym Mikołajem. - Czy dlatego Jasiu, że roznosi prezenty? - pyta nauczycielka. - Nie. Dlatego, że pracuje raz w roku... Cytuj
LysyInspiracja Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Pyta turysta bace: - Baco czy ten maly piesek jest twój? - Ta. - To dlaczego na furtce jest napisane uwaga pies? - Bo juz trzy razy mi go nadepnieto. Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 🙂 Małżeństwo zostało zaproszone na kolację do sąsiadów, bardzo miłych starszych państwa. Podczas posiłku staruszek zwracał się do swojej żony: pączuszku, kwiatuszku, kochanie, złociutka... Kiedy pani domu poszła do kuchni po deser, zachwyceni goście mówią do jej męża: - Ależ wy się musicie kochać! Po 50 latach małżeństwa wciąż pan się tak pięknie do niej zwraca. - Niezupełnie jest tak, jak myślicie - wyjaśnił staruszek. - Po prostu dziesięć lat temu zapomniałem, jak ma na imię... Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Przychodzą 2 blondynki do sklepu (nie urażając nikogo) - Co to jest to duże zielone? - Arbuzy... - To poprosimy 2, ale oddzielnie zapakować. - A to mniejsze żółte? - Melony... - To też 2, ale oddzielnie zapakować. - A to czerwone? - Jabłka - To 2 kilo,ale oddzielnie zapakować - A to.......? - A to malutkie czarne? - MAK.....!!!!ALE ON NIE JEST NA SPRZEDAŻ!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
bunia_ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nauczyciel wchodzi wściekły do klasy i mówi: - Wszyscy idioci proszę wstać! Wstaje tylko Jaś. - Dlaczego uważasz się za idiotę? - pyta nauczyciel. - Nie uważam. Tylko mi się pana żal zrobiło, jak pan tak sam stoi. Cytuj
basga Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Przychodzi baba do lekarza... -Jestem skonana. -Taaa....a ja z Gwiezdnych Wojen! Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 Na ławce w parku siedzi staruszek i strasznie płacze. Podchodzi do niegoprzechodzień i pyta:- Dlaczego pan płacze?- Synu mam 88 lat, dwa tygodnie temu ożeniłem się z piękną kobietą, ma 22 lata, kocha mnie, super gotuje, wieczorem mi czyta...- No to o co chodzi?- Nie pamiętam gdzie mieszkam!!! ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi